logolundaman

Vi på Lundaman har tillverkat lastvågar här i Sverige i mer än 28 år, och vi har en av marknadens mest lättanvända och pålitliga lastvågar

 

Lundaman söker driven Montör/Servicetekniker!

Lundaman söker driven Montör/Servicetekniker! 

Vi på Lundaman söker en ny medlem till teamet som är sugen på att både lyssna och prata med våra kunder. Du har ett stort intresse för teknik och datorer. Vi ser dig som vår förlängda arm ute på fältet, där du utför montage samt service av Lundaman vågutrustning. Att hjälpa våra kunder med instruktioner och upplärning är också en viktig det i dina arbetsuppgifter. En del av arbetet i fält är att tillsammans med kunden komma fram till hur just dennes upplägg bör vara. Då vi är ett mindre företag som vill växa är det extra viktigt att komma med egna affärsmässiga initiativ som utvecklar både kunden, oss och dig själv. Som person trivs du ute på vägarna och du är inte rädd för att få skit under naglarna?

Det är viktigt att du känner dig bekväm med att lyssna på kundens situation för att sedan hjälpa denna till rätta. Du bör även känna dig bekväm med att prata inför grupp och du är duktig på att lösa tekniska problem. Vi som arbetar på huvudkontoret i Malmö är en mindre grupp glada och spontana personer i åldersspannet 25–40 år.

Vi hoppas att du ska känna dig välkommen att utvecklas och ha roligt tillsammans med oss.

Tjänsten är en heltidstjänst med utgångspunkt Malmö och minst B körkort krävs. Du bör ha mycket goda kunskaper i datasystem såsom Android, Windows, Excel m.m.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Erfarenhet som servicetekniker inom fordonsindustrin och/eller hydraulik är meriterande men inget krav.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person, så välkommen att omgående skicka in din ansökan till oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Websidan lagrar automatiskt Cookies på din dator Läs mer om vår Integritets policy