logolundaman

Vi på Lundaman har tillverkat lastvågar här i Sverige i mer än 28 år, och vi har en av marknadens mest lättanvända och pålitliga lastvågar

 

Vi söker ekonomipersonal till Malmö

VI SÖKER HEL- ELLER DELTIDSTJÄNST SOM EKONOM & ADMINISTRATÖR SAMT VD-ASSISTENT 

Vi växer och utvecklas och därav söker vi nu en utåtriktad och effektiv medarbetare till vårt huvudkontor i Malmö. Du kommer att sköta löpande redovisning, fakturering, betalningar, kund- och leverantörsreskontra, lönehantering samt övriga inom ekonomiområdet förekommande arbetsuppgifter. Du kommer också att ha övergripande ansvar för lageravstämning samt bistå företagsledningen med administrativa ärenden av alla de slag.  Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift och det är också önskvärt att du behärskar engelska. Vana från arbete i Visma/SPCS programvaror är meriterande.

Tjänsten är ny och kommer att utvecklas efterhand. Ange i din ansökan hur mycket du vill arbeta per vecka, dock minimum 25 timmar. Tillträde snarast. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa in i teamet bör du vara positiv, flexibel och se förändringar som en möjlighet till utveckling.

Lundaman instrument är ett familjeföretag som jobbat i sin bransch i snart 30 år med Sverige som främsta marknad men även en del andra europeiska länder. Då vi expanderar i både personal och verksamhet så hoppas vi att just du ska vara rätt person att vara med på den resan.

Välkommen in med din ansökan hälsar Gustav med personal.

Din ansökan med referenser och meritförteckning emotses via mail, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Websidan lagrar automatiskt Cookies på din dator Läs mer om vår Integritets policy